Nu är det deppigt...

Björnjakten i Dalarna är slut för den här gången. Det blev fullskjutet igår. Fan va trist! Vi som skulle ha jagat idag med.
Nu får man vänta till nästa år... en förbannat lång väntan.....

Men hundarna kämpade väl. Tekla fortsatte med sitt rejäla förföljande, hängde på över en mil. Kan bli riktigt bra faktiskt. Men söket är fortfarande för dåligt. Nu måste jag skjuta något för henne så poletten ramlar hela vägen ner.
Nellie kämpade på rejält trots sitt ben. Strumpan var väl som vanligt, lite dåligt sök men hon trummar på och Bacon gjorde väl som vanligt... flummade omkring lite lagom och så blixtrade det till och så for han iväg som en avlöning då och då. Han är sjukt snabb i skogen... skulle inte vilja ha honom i hasorna.

Vi spårade av vägarna igår morse och hittade en färsk björnskit. Där la vi upp strategin och gick på men samma otur som vanligt infann sig ganska snabbt. Björnen slank ut över gränsen. Sen hade vi några drev som vi inte vet vad det var, det var inga älgspår i löporna så man kan ju misstänka att det var björn. Men vi är inte säkra.
Hur som helst hade vi en trevlig helg men hade man fått önska så hade vi haft en björn med oss hem.

Jag hade kameran satt på Tekla hela tiden men några små tekniska missöden gjorde så att vi inte fick så mycket film att skryta med. Det är några små grejor som måste fixas till och sen kommer det att fungera kanonbra.

Ett stort tack till farsan som tog hand om hundarna som var kvar här hemma.

Ha det gott!
// Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0