Äntligen...

Äntligen kom regnet!
I går kväll så kom det äntligen några droppar regn. Först kom det ett kort skyfall som pågick i några minuter.
Sen sprack det upp bland molnen och då trodde jag att det tyvärr var över. Men sen tjockade molnen ihop sig igen och det började regna lite igen. Nu kom det inga större mängder men det är bättre än inget.

Hundarna verkade gilla regnet för hela gänget stod ute i hundgårdarna när det regnade och det såg ut som om dom var rätt nöjda med lite nederbörd.

Tyvärr så är det en tryckande värme fortfarande även om det är något svalare mot var det har varit tidigare.

När jag tog kvällspromenaden med Bacon igår så var det en fet padda som fick sätta livet till. Den satt i kanten av vägen och han nöp den utan att jag hann hindra honom. Nu avsöndrar dom tydligen något som inte smakar så gott så Bacon gick och frustade och saliven rann på honom hela kvällen. Och han har stjälpt i sig några liter vatten under natten. Han är en rkitig stolle och får skylla sig själv...tyvärr så lär han sig inte av misstagen så imorse när jag rastade honom så var han på en padda igen. Den här gången klarade sig paddan undan med livet i behåll (dock något luggsliten) men Bacon går där och frustar med saliven rinnade i mungiporna. Men som sagt... han får skylla sig själv...


Ha det gott!
// Micke




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0